village le chat Ecuras Dordogne particuliere vakantiewoning informatie vvv koop kopen village le chat
Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

www. VLC - Ecuras. info


Aangeboden door de particuliere verhuurders

met heel veel informatie over

Village Le Chat

en haar omgeving.

Deze website is puur een privé (hobby) project en staat daarmee los van "Village Le Chat", de gemeente Écuras, of enig andere organisatie.


Ik behoudt mij het recht voor om zonder voorafgaande berichtgeving deze website te wijzigingen en/of veranderingen aan te brengen.


Foto's en beschrijvingen zijn uitsluitend bedoeld om u als lezer een zo'n reëel mogelijk beeld te geven van de werkelijkheid. De foto's zijn NIET bewerkt en de teksten zijn naar eer en geweten geschreven. Toch zal er altijd de mogelijkheid bestaan dat u (kleine) afwijkingen aantreft. Tenslotte wordt er aan het park en de woningen onderhoud gepleegd.


De website bevat linkjes naar andere websites die eigendom zijn van en/of worden beheerd door derden, zoals makelaars, SARL / Village Le Chat, KLM, Transavia, Easyjet, Ryanair, luchtvaartmaatschappijen, busvervoerders, restaurants, woningeigenaren en veel meer.

Over deze websites heb ik geen enkele zeggenschap, waarvoor ik dan ook geen enkele aansprakelijkheid kan dragen.


TOT SLOT. Laat ons weten wanneer wij inbreuk maken op uw persoonlijke rechten of de rechten van uw bedrijf. Wij zullen dan onmiddellijk de inhoud aanpassen. Zonder discussie.


Webmaster Peter